maanantai 21. maaliskuuta 2011

HUOMIO!Tiedän...on tylsää käyttää samaa kuvaa kaksi kertaa peräkkäin, mutta nämä liikennevalot sopivat niin hyvin tähän postaukseen.

Olisi siis tärkeää asiaa.

Elikkä, olen vihdoin osannut muuttaa tuon kommentointi laatikon semmoiseksi että jokainen voi kommentoida. Ei tarvitse enää olla sitä google tiliä. Toivoisin tietysti, että tämän jälkeen mahdollisimman moni jättäisi edes hyvin pienen merkin kommenttilaatikkoon käynnistään. On aina yhtä mukavaa lukea kommentteja. Nyt se on kaikille mahdollista :)

PS. Skrollaa alaspäin. Lisäsin juuri tätä ennen yhden kirjoituksen pitkästä aikaa.

7 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Mä en ole varmaan aiemmin tajunnut, että tämä on julkinen blogi. Mitenköhän nämä kommentit toimivat, että voiko ne tulla vaikka google-hauissa esiin?

Ansku kirjoitti...

Mistä tajusit, että tämä on julkinen blogi? Käsittääkseni suljetussakin blogissa voi kommentoida anonyyminä jos se vaihtoehto on laitettu päälle.

Mutta tämä on tosiaan avoin blogi:)

En usko, että googlettamalla sun kommenttisi täältä pulpahtaisi esiin. Tämä mun blogi kyllä löytyy googlella.

Saana kirjoitti...

Aah, luulin, että anonyyminä voi kommentoida vain julkisisssa blogeissa. No kuitenkin ennen tuota ekaa kommenttia kokeilin, että pääseekö tänne kirjautumatta. ;)

Mietin noita kommentteja sen vuoksi, että joskus jotain googlettamalla olen päätynyt jonkun blogin kommentteihin. En vaan enää muista oliko se Bloggerin vai jonkun muun.

Ansku kirjoitti...

Ai jaa, vai että kommenttejakin tulis googlettamalla. Kaikki on siis mahdollista. Mut onneks jos ei tunne kyseisiä ihmisiä niin kommenttien yhdistäminen ihmisiin on vaikeaa.

Heli kirjoitti...

Mä olen huomannut tämän olevan julkinen blogi, koska kirjautumista ei tarvita lukemiseen :)

Saara kirjoitti...

No nyt pääsen kommentoimaan miekin ;) Myös meillä on sairastettu tänä talvena paljon, flunssaa yms. Pikku- Sallalla ( näyttääpä muuten hassulta noin kirjoitettuna hänen nimi, piti lukea kahteen kertaan)oli kans eka korvatulehdus, tylsää :( Ja just toi on kans tuttua et tauti uusii pian, vaikka välillä lapsi vaikuttaa terveemmältä.
Mutta paranemisia sinne ja jatka kivoja kirjoituksia, täällä on kyl kiinnostunut lukija :)

Ansku kirjoitti...

Heli:
Onhan sitä välillä miettiny suljettua blogia, mutta sitten tämä on kuitenki vaan ollu tämmösenä. Kun ei ole ollut mitään ongelmiakaan.

Saara:
Meillä taas ei olla sairastettu paljon tänä talvena (onneksi), mutta nyt sit iski kunnolla! :(

En muuten ollut tietoinen pienimmän nimestä. Salla, kaunis nimi. :)