sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tänään meillä kävi vieraita. Kuopuksen kummitäti lapsineen tuli kahvittelemaan 5-vuotiaan kunniaksi. (Nyt taitaakin viimein olla kaikki käyneet joiden on ollut tarkoituskin.) Samalla minäkin näin kummipoikaani. Hän on melkoinen hurmuri hymyineen. Harmillisen vähän nähdään, kun ei asuta samassa kaupungissa.

Neiti sai ison paketin, josta paljastui barbin auto. Barbeilla ja Moxieilla leikitäänkin päivittäin joten pääsevät varmasti nyt ajelulle usein. Auto kiinnosti isoveljeäkin siinä määrin, että meinasi tulla riita kuka autolla ajelee.



Sukkahousut löytyi toisesta paketista ja isovelikin sai oman paketin jossa oli bagukan taskulamppu. Nukkumaan mennessä luki taskulampun valossa kirjaa. Niin ja sain minäkin paketin, josta löytyi hurmurin 1v valokuva.

Vieraiden lähdettyä kävimme pitkästä aikaa koko perhe luistelemassa. Merkittäväksi tämän tekee se, että minä olin ekaa kertaa luistimilla tällä kaudella. Olen ollut tänä talvena aina vain kengät jalassa "luistelemassa". Saa nähdä onko jalat huomenna aivan pökkelöt ja kipeät. Hauskaa kuitenkin oli. Kentällä oli myös miehen työkaveri poikansa kanssa ja muita pikkupoikia ja he saivat lopuksi aikaan hieman kunnon peliäkin.

Tänään tapahtui siis vklopun kohokohdat. Lauantaina sain ainoastaan viimen laitettua varastoon viimeiset joulu tavarat jotka olivat odottaneet sitä, että keksin mihin ne pakkaan. Hups, helmikuulle mentiin sen asian kanssa, mutta joskus näin. :) Nämä mitkä odottivat varastoimista ansaitsevat tulla näytetyksi täälläkin, vaikka joulu on ajat sitten ohitse. Yksi niistä oli esikoisen koulussa tekemä joulukalenteri. Tykästyin kalenteriin kovasti. Siinä liikutetaan pientä tonttua aina siihen päivään mikä kulloinkin on menossa.



Kaksi muuta pakkaamista odottavaa olivat lasten joulusukat, jotka saivat esikoisen kummeilta Amerikan tuliaisina viime vuonna. Minusta nämä ovat tosi hienot ja olin juuri ihastellut joulusukkia netissä ennen kuin lapset nämä saivat. (Hauska sattuma)
Ajattelin sitten, että meille tulee ehkäpä nyt omanlaisemme joulusukka perinne. Ei siis täysin samanlainen kuin Amerikassa, vaan meillä taidetaan tästä lähtien laittaa jouluaatto aamuksi aina pienet paketit lapsille sukkiin. Viime jouluna sukista löytyivät Petshopit molemmille.



Isoveljen sukka on tuo jossa on poro ja pikkusiskon se jossa on koira. Tämmöisiä joulu juttuja vielä näin helmikuussa.

8 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Kivat nuo sukat! Meillä on tapana antaa lapsille pienet paketit aattoaamuna. Tosin ne ovat aina ilmestyneet jostain, joskus esim. tarkkailijatonttu on ne jättänyt. ;)

Saanallakin on barbin avoauto ja tykkää siitä kovasti. Meidän tytöt leikkii barbeilla harmittavan vähän siihen nähden, että niitä on niin paljon.

Ansku kirjoitti...

Aadalla menee kausittain se millä leikkii. Nyt on jo pitkään ollut barbi ja moxie kausi.

Heli kirjoitti...

Meillä tytöillä on sellaiset pienet barbitytön ajettavat avoautot, joilla tykkäävät ajella. Pikkuveljelle jätetään normikokoisen barbien auto:)

Ansku kirjoitti...

Mäkin näin juuri Prismassa semmoisen pienen auton, missä oli pikkuinen steffi nukke, vai olikos se Evi??

Vaikka se barbi auto on vaaleanpunainen niin kyllä se vaan kiinnostaa kaikkia poikia jotka meillä ovat käyneet. Hassua :)

villasukka kirjoitti...

Niin minullekkin on usein käynyt, helmi-maalikuussa olen pakkaillut viimeiset joulut pois näkyvistä.

Lämmintä pakkasiltaa,mukavia hetkiä lämpöisten vällyjen alla.

Ansku kirjoitti...

Kiitos Villasukka kommentistasi. Tänään maanantaina on vieläkin kylmempää ulkona ja varpaita paleltaa sisälläkin villasukista huolimatta. (Huono ääreisverenkierto mulla)

mizyéna kirjoitti...

Kävin lukasemassa viimeisempiä :))

Mahtava rusakko yhdessä kuvassa!!

Ansku kirjoitti...

Rusakko oli kyllä melko jätti ja mietin, että oliko se sairas vai miksi se päästi meidät ihan lähelleen. Lapsia juoksi ohitse ja siinä se istui. Tosin kyllä se lopulta lähti.