tiistai 29. maaliskuuta 2011

Sukkatehtaalla

Tämä tehdas tekee erilaisia sukkia tällä hetkellä. Päätin tänään kuvailla, mutta järkkäri päätti, että akku on lopussa niin piti tarttua sitten pokkariin ja sen kyllä huomaa. Näkee kuvista kuitenkin millaisia sukkia tehdas tuottaa.

Edellisien raitasukkien jälkeen tein tälläiset mustat sukat joissa myös hieman raitoja varressa.Sen jälkeen tein sukat hyvin minimaalisella varrella, joten nämä ovat enemmän kait tossut... tarkoitettu sisäkäyttöön, kun meillä on kylmät lattiat ja tuollaiset lyhytvartiset sukat vetäisee äkkiä jalkaan.Lopuksi kuva siitä, mitä tällähetkellä on puikoilla. Tästä luultavasti tulee hoitotytölle sukka...

7 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Oletpa taitava! Joskus kyllä vielä opettelen tekemään villasukat, kun en sitä ole koskaan opetellut.

Ansku kirjoitti...

No oli se kyllä kivinen tie tajuta tuo kantapään teko, mutta kun jotain loksahti pääkopassa paikoilleen niin sitten alkoi sujua.

Ja tietysti kun jotain osaa niin se ei tunnu itsestä yhtään vaikealta, joten en koe olevani taitava. :)

Saana kirjoitti...

Nättejä sukkia. :)

Mä niin haluaisin kutoa tytöille villasukkia, toivottavasti pääsen tekemään niitä ennen ensi talvea. Tämän talven suunnitelmat jäi niska-oireilun jalkoihin. Mä en vaan harmikseni osaa kutoa jännittämättä niskaa.

Ansku kirjoitti...

Mäkin kun pidin kesän taukoa ja jatkoin sitten syksyllä (viime vuonna) niin aluksi meni niskat tosi jumiin.

Mulla se helpottaa sitten kun enemmän kutoo. Täytyy vaan muistaa pitää kädet mahdollisimman alhaalla rennosti kutoessa /neuloessa. :)

Satu U kirjoitti...

Kyselit ohjetta lapsen villasukkiin seiskaveikasta, tässä on:
http://www.novita.fi/index.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=91868

Kiitos kommentistasi blogissani!!!

Henna kirjoitti...

Heippa, kysyit blogissani ohjetta niihin tekemiini palmikkosukkiin, laitoin linkin siihen postaukseen, käypäs kurkkaamassa:) Ihana blobi sinulla, sait minusta lukijan!

Nonna kirjoitti...

Onnetar suosi sinua! =)