keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Lauhat kelit (maanantaina satoi jopa vettä) vaihtuivat yllättäen taas kovaan pakkaseen. -18 astetta oli aamulla. Turhan paljon, että pienin hoitolapsi tarkenisi ulkoilla pitkään. Päätettiin kuitenkin käydä kirjastoautossa. Ollaan käyty viimeksi joskus ennen joulua.

Lainattiin kirjoja vain lapsille. Tytöille tietysti prinsessa kirjoja ja hoito-poika valitsi kummitus kirjan ja Tuomas Veturi kirjan. Itse tahkoan edelleen viime vuonna lainaamiani Lankakauppa sarjan paksuja romaaneja. Ensimmäinen vasta menossa. Kirja olisi varmasti ihan hyvää luettavaa, mutta koskaan en ehdi lukea riittävän pitkää aikaa ilman keskeytystä niin mielenkiinto ei jotenkaan pysy yllä. Saa nähdä joudunko luovuttamaan vai saanko kirjat luettua.



Pakkaspäivää on vietetty siis lukemalla kirjoja (siis niitä lapsille lainattuja), tekemällä PALJON taidetta eri muodoissa. (Väritys kuvien värittämistä ja vesiväreillä maalausta.) Oma esikoinen on toista päivää kotona sairastamassa ja pojat ovat rakentaneet legoilla (ikisuosikki) ja tytöt leikkineet PetShopeilla. Osassa PetShopeista on magneetti ja niitähän on hauska laittaa pyykinkuivaustelineeseen kiipeilemään.



Itse olen kokenut jonkinlaisia tylsyyden tunteita. Ei tapahdu riittävästi, tarvisin enemmän "toimintaa". Sairastamisen vuoksi elämä pyörinyt liikaa kotiympyröissä. Suurin arjen luksus on ollut herkuttelu. Ei hyvä juttu... Kuulostaa varmaan todella fiksulta, että jos ei pääse lenkille niin korvataampa lenkki vaikka suklaalevyllä. Hups!

7 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Mä olin jo unohtanut ton, että meilläkin roikkui noita petsejä yhdessä vaiheessa vaikka missä paikoissa. :)

Tammikuu on täälläkin kiireestä ja paljosta tekemisestä huolimatta ollut todella tylsä. Tai sitten mä oon vaan ollut niin väsynyt. Onneksi edes auringon pitäisi näkyä seuraavina päivinä!

Ansku kirjoitti...

Toivottavasti aurinko näyttäityisi täälläkin pian. Koko päivä on ollut aivan harmaa.

Ansku kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Heli kirjoitti...

Tyhmä kysymys, onko kaikissa pet shopeissa magneetti? Meillä on niitä pilvin pimein mutten ole koskaan nähnyt niiden roikkuvan mistään.

Ansku kirjoitti...

Kaikissa ei vissiin ole. Mä en niitä ole tutkaillut, mutta kuuntelin vain sivusta tyttöjen leikkejä ja he puhuivat jotain semmoista että erottelivat ne PetShopit missä on magneetti ja ottivat ne mukaan tuohon kiipeily leikkiin.

mizyéna kirjoitti...

Kävin lukasemassa viimeisimpiä.

Mulla on lainassa toi Lankakauppa mutta on jäänyt kesken.

Ansku kirjoitti...

Juu, kesken on mullakin Lankakauppa ja pahasti. En oikein tiedä mikä mättää. Toisaalta tuntuu, että kirjoittaja kirjoittaa vähän liikaa liirum laarumia. Jotenkin kirjan ydin tuntuu hukkuvan välillä. Toisaalta taas jos ehdin lukea pitemmän aikaa niin saatan vähän innostuakin, mutta sitten se taas jää. Lainasin kirjan niin innoissani että harmittaa jos se ei ollutkaan sitä mitä toivoin.