torstai 6. tammikuuta 2011

Uusi alku

Uusi vuosi saa aikaan tunteen kuin voisi aloittaa kaiken alusta. Ihan niin se ei kuitenkaan mene, sillä paljon vanhaa seuraa mukana. Jotain uutta voin kuitenkin aloittaa. Voin päättää huolehtia omasta hyvinvoinnistani edellis vuotta paremmin. Haluan huolehtia myös lähimmäisistäni entistä paremmin.

Tänä vuonna haluan myös ottaa enemmän aikaa itselleni. Viime vuonna unohdin itseni ja väsyin, ehkä nyt olisin viisaampi tässä asiassa. Osittain siksi päätin jatkaa blogia. Toivon, että kirjoittaminen auttaisi jaksamaan vaikeinakin hetkinä ja myöhemmin jopa näkemään asioiden ja tapahtumien mittasuhteet.

Uuden alun merkeissä päätin jatkaa kirjoittamista uudessa osoitteessa ja uudella blogin nimellä. Jotain vanhaa tuttua kätkeytyy silti tämänkin blogin nimeen. Eli nimi on napattu taas yhden lempi artistini biisin nimestä kuten edellisen blogin nimikin. Juha Tapion Ohikiitävää. Ohikiitäviä hetkiähän täällä eletään. Aina niitä ei osaa arvostaa, mutta toivottavasti opin sitäkin ja huomaan taas paremmin ohikiitävien hetkien arvokkuuden.

7 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kiitos kutsusta!

Ansku kirjoitti...

Tervetuloa Heli lukemaan

Saana kirjoitti...

Sun blogeilla on ihanat nimet. :)

Mä oon niin monet kerrat harkinnut blogin lopettamista, mutta aina päättänyt jatkaa. Esim. viime syksynä ärsyynnyin monista Sofian koulun systeemeistä, mutta kirjoittaessa niitä asioita joutui järjestelemään enemmän mielessään ja se helpotti. Ajatusten sekamelskan kun saa purettua "paperille", niin se yleensä selkenee ja sitä myöden sitä on helpompi käsitellä.

Ansku kirjoitti...

Johanna: Mulla sama juttu, että niin monet kerrat harkitsin blogin lopettamista. En kuitenkaan koskaan virallisesti sitä päättänyt lopettaa vaan halusin jatkaa kyllä, mutta uupumus päätti sen mun puolestani. En saanut enää kirjoitettua ja niin se edellinen blogini "loppui".

Suvi kirjoitti...

Kiva, että jatkat taas kirjoittelua. Mä varmaan kommentoin säännöllisen epäsäännöllisesti ja vähäisesti, mutta voit olla varma, että lukemassa käyn ja taustatukena ainakin ajatuksissa olen aina! :)

Ansku kirjoitti...

Kiva,a että tulit Suvi lukemaan!

Ansku kirjoitti...

Eikä välitetä kirjoitus häröistä ;) (viittaan tuohon edelliseen kommenttiini jossa pilkku hyppäsi väärään paikkaan)